Megjegyzés
A jelszót email-ben küldjük el.
Kérjük, adja meg felhasználónevét vagy e-mail címét. Ön kapni fog egy linket e-mailben amiben létrehozhat egy új jelszót.
Mégse
Online filmek ingyen
loading...
720p.HUNSUB Kísértetjárta intézet
A hiba jelentése

Kísértetjárta intézet

Gonjiam: Haunted Asylum    

R 95 min FeliratosHorrorRejtély

6.1
IMDB: 6.1/10 1,405 Szavazat:

, , , ,

N/A

South Korea

17274

A hiba jelentése

Kísértetjárta intézet:

A valóságban is létező – és a világ hét legijesztőbb helye közé beválogatott – dél-koreai Gonjiam Elmegyógyintézetben a 90-es évek végén egyre több rejtélyes haláleset és eltűnés történt, bezárása után pedig az enyészeté lett épületet évről-évre keresik fel vállalkozó kedvű szellemvadászok, hogy felvételeket rögzíthessenek az elhagyatott, lepusztult folyosókon. A film egy ilyen csapat történetét követi végig, akik betörnek az intézménybe, és élőben streamelve rögzítik a látottakat, a minél nagyobb nézettség reményében. Az eleinte túljátszott, nézettséghajhász viselkedésüket azonban hamar pánik és rettegés váltja fel, mikor valóban paranormális jelenségek kezdenek történni körülöttük, az Elmegyógyintézetből pedig nincs kiút.

Kísértetjárta intézet
No links available
No downloads available

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1 hozzászólás

  1. Szidónia szerint:

    Mielőtt megnéztem, próbáltam véleményeket keresni a filmről, de nem találtam. Én egy nagyon para horrorra számítottam, már csak a téma miatt is, de sajnos nem hozták ki a maximumot a témából. Az intézet rejtélyes múltjáról nem derül ki semmi csavaros, sok a szellem, jumpscare, sötét, nyomasztó a helyszín. Egyszer nézhető, nálam 10/5.

Támogatás!

Ha tetszett a film és elismernéd a munkánkat ,hívj meg minket egy kávéra.

Filmajánló