Megjegyzés
A jelszót email-ben küldjük el.
Kérjük, adja meg felhasználónevét vagy e-mail címét. Ön kapni fog egy linket e-mailben amiben létrehozhat egy új jelszót.
Mégse
Online filmek ingyen
loading...
DVDRip.HUN Pokoli hajsza
A hiba jelentése

Pokoli hajsza

The Objective    

PG 90 min AkcióHorrorSci-FiThriller

5.5
IMDB: 5.5/10 7,421 Szavazat:

, , , , ,

2 wins & 1 nomination.

USA, Morocco

1743

A hiba jelentése

Pokoli hajsza:

2001. november, Afganisztán. Két hónappal az ikertornyok elleni merénylet után egy különleges egység hatol be mélyen az országba, egy CIA ügynök kíséretében, hogy megtaláljanak egy veszélyesnek tartott vallási vezetőt, Mohammad Aban-t. Egy helyi “idegenvezetővel” kiegészülve a csapat egyre beljebb jut a hatalmas hegyek által körülvett, sivatagos tájon, miközben olyan események történnek, amire még a legjobb kiképzésben részesült katonák sincsenek felkészülve. A semmiből hirtelen felbukkanó, majd ugyanígy el is tűnő harcosok támadnak rájuk, időnként pedig nagyon furcsa fények tűnnek fel az égen. A katonákban pedig felmerül a kérdés: lehet, hogy nem is evilági ellenséggel kell szembenézniük? Daniel Myrick, az Ideglelés – The Blair Witch Project maradt a jól bevált receptnél. Ezúttal is egy kis létszámú, ismeretlen arcokból álló csapatot küld a pokolba, ezáltal a nézőket is az utolsó pillanatig bizonytalanságban tartva és a feszültséget a végletekig fokozva.

Pokoli hajsza
Pokoli hajsza
Pokoli hajsza
No links available
No downloads available

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

2 hozzászólás

  1. Audrey szerint:

    kb 30 perccel a vége előtt a film megállt “the media playback was aborted due to a corruption problem or because the media used features your browser did not support” hibaüzivel 🙁 Már kíváncsi vagyok a végére, mert egész érdekes volt eddig a film…

    • admin szerint:

      Indítsd el újra majd ugorj addig az időig amíg láttad,működnie kell ha nem sikerül akkor írj és feltöltöm még egyszer!

Ha tetszett a film és elismernéd a munkánkat ,hívj meg minket egy kávéra.

Filmajánló